TR
Site Dilini Seçiniz

Banat Web Sitesine Bir Ödül Daha! 27 Nisan 2018

Banat web sitesi, Muse Creative Awards’da “Gold Winner” ödülünü aldı.

Tüketicinin ihtiyaçlarını takip edip sürekli olarak yeniliklerile karşımıza çıkan, sektörünün öncülerinden Banat, web sitesi ile bir ödüle daha layık görüldü.

Bu yıl 37 ülkeden 1.350 katılımcının başvurduğu ve sektörün önde gelen profesyonel jürisi tarafından değerlendirilen Muse Creative Awards’ta Banat, Web sitesi ile Consumer Product/Services kategorisinde “Gold Winner” ödülünün sahibi oldu. Banat geçen sene yine web sitesi ile Stevie Awards’da ödüle layık görülmüştü.

Banat, üretilen ürünlerin tasarımının yanı sıra paydaşlarına dokunduğu her noktaya önem veren bir firma olduğunu bir kez daha kanıtladı. %100 yerli sermaye ile kurulan Türkiye’nin ilk ve en büyük diş fırça üreticisi Banat, daha önce aldığı ürün tasarım ve ambalaj tasarım ödüllerine web sitesi ile aldığı ödülleri de eklemeye devam ediyor.  Geçen sene aldığı Stevie Awards ödülünden sonra bu sene Muse Creative Awards’da aldığı Gold Winner ile tüketicinin web sitesinden beklentilerine karşılık verdiğini kanıtladı.

Muse Awards nedir?

Muse Creative Awards, International Awards Associates (IAA) tarafından yönetilir ve uluslararası çapta tanınmış yaratıcı profesyonellerin seçkin, prestijli ekibi tarafından değerlendirilir. IAA, ödül ve tanıma programlarını denetler, jüri paneli oluşturur ve mükemmellik için rekabet standartları belirler. 2018 yılında Jüri Paneli, dünya çapında 20 ülkeden 46 tanınmış, deneyimli ve dünyanın dört bir yanından yaratıcı endüstrideki önde gelen şirketlerden övgü alan Grayling, Leo Burnett ve McCann Worldgroup gibi güçlü markalardan profesyonelleri içermektedir.